ERGOMAT elfáradás elleni poliuretán szőnyeg

Az ERGOMAT® poliuretán szőnyegei optimális kényelemérzetet biztosítanak, általában rendkívül rugalmasak, a komfortérzet új szintjét nyújtva. Emellett roppant strapabírók és hosszú élettartamúak.

Az ERGOMAT® poliuretán szőnyegeinek használata száraz területeken ajánlott. Szőnyegeink rendeltetésszerű használata esetén Ön bízhat abban, hogy magas komfortérzetet biztosító tökéletes munkatalajhoz jut.

Az általunk forgalmazott munkavédelmi szőnyegekre a katalógusunk szerinti garanciaidőket szavatoljuk. A poliuretánból készült szőnyegekre a garanciaigény egységesen 3 év.

A szőnyegek száraz munkakörnyezetben használatosak, kerülni kell a leeső forró és éles tárgyakat, pl. forgácsokat, melyeket a dolgozók beletaposhatnak a rugalmas felületbe és így felületi sérülések képződhetnek a szőnyegeken.

Tisztításuk sűrített levegővel és/vagy szappanos melegvízzel történjen.

Lágy, rugalmas állófelület – mint pl. az ERGOMAT® elfáradás elleni szőnyegek – használata kedvezően hat mind a munkakörnyezetre, mind a dolgozó teljesítményére. Ezt a hatást többek között az Aalborgi Egyetem és számos hasonló külföldi intézet tudományos mérési eredményei igazolják.

A helyesen kialakított munkahelyen az alkalmazottnak lehetősége van választani a különböző, ergonómiailag megfelelő testhelyzetek közül. A nagyobb rugalmasság és a változtatható testhelyzetek sok előnnyel járnak. A munkavégzés során a teher több izomcsoportra oszlik el, ezáltal kisebb terhelés jut az állómunka során leginkább használt izmokra és ízületekre.

A munkahely kialakításánál alkalmazza az álló- és ülő tevékenységek kombinációját: az álláskönnyítő szőnyegek kiegészítéseként használjon ergonómiai munkaszékeket, állássegédeket. Az ülő- és állómunka váltakozása csökkenti a fárasztó munkanap testre kifejtett kedvezőtlen hatásait.

Az alábbiakban bemutatunk néhány  népszerű, poliuretánból készült szőnyeg típust.

Teljes 2013. évi katalógusunk innen tölthető le.

Teljes 2013. évi katalógusunk innen tölthető le.