Munkahelyi ergonómia, munkavédelem

Poliuretán szőnyegek

Az ERGOMAT® poliuretán szőnyegei optimális kényelemérzetet biztosítanak, általában rendkívül rugalmasak, a komfortérzet új szintjét nyújtva. Emellett roppant strapabírók és hosszú élettartamúak. Az ERGOMAT® poliuretán szőnyegeinek használata száraz területeken ajánlott. Teljes termékskálánk kulcsszava a minőség. Garantáljuk, hogy az ERGOMAT® elfáradás elleni szőnyegei tartós megoldást jelentenek, ergonómiai tulajdonságaik pedig első osztályúak. Folyamatosan ellenőrizzük a termelést, gyárainkban rendszeresen teszteljük termékeinket. Szőnyegeink rendeltetésszerű használata esetén Ön bízhat abban, hogy hosszú élettartamú, magas komfortérzetet biztosító tökéletes munkatalajhoz jut.

Gumi szőnyegek

Az ERGOMAT® szintetikus gumi szőnyegei minden szempontból kiváló minőséget nyújtanak, gyakorlatilag bármely területen felhasználhatók, és lényegesen hosszabb élettartammal bírnak a természetes gumi szőnyegeknél (NR). A szintetikus gumi szőnyegek kiválóan és tartósan használhatóak nedves/olajos munkakörnyezetben is, mi több, remekül viselik a magasabb hőhatást, pl. a szikrákat is. Az EPDM gumi szőnyegek kifejezetten nedves területekre készülnek. További előnyük ezeknek a szőnyegeknek, hogy autoklávozással tisztíthatók. Ez különösen a tisztateres területeken – pl. az egészségügyben és az élelmiszeriparban – fontos. Számos kedvező tulajdonsággal bírnak, ami sok előnnyel jár az alkalmazottak, és munkáltatók számára.

Febobo - A munkahelyi ergonómia specialistája

A Febobo Bt. sok éves tapasztalattal rendelkezik a munkahelyi ergonómia területén, képzett szakembereink segítenek Önnek a biztonságos munkakörnyezet kialakításában. Kiváló minőségű termékeket forgalmaznak, legyen szó akár antisztatikus védőlábbelikről, vagy munkahelyi szőnyegek elhelyezéséről.