MUNKAHELYI ERGONÓMIA, MUNKAVÉDELEM

A Fe-bobo Bt. sok éves tapasztalattal rendelkezik a munkahelyi ergonómia területén, képzett szakembereink segítenek Önnek a biztonságos munkakörnyezet kialakításában. Kiváló minőségű termékeket forgalmazunk, legyen szó akár antisztatikus védőlábbelikről, munkahelyi szőnyegekről vagy padlójelölő szalagokról. 

Tovább az oldalra

RENDEZVÉNYSÁTRAK ÉS RAKTÁRSÁTRAK BÉRBEADÁSA

Megrendelőink között egyaránt megtalálhatóak a legnagyobb fesztiválok rendezői, céges események szervezői és azok is, akik csak családi rendezvényekre szeretnének sátrat bérelni. Sátrainkat jellemzően raktározási célokra is igénybe szokták venni, hiszen strapabíró sátraink a legkülönbözőbb körülmények között is megállják helyüket.

Tovább az oldalra

RENDEZVÉNYSÁTRAK ÉS RAKTÁRSÁTRAK ÉRTÉKESÍTÉSE, GYÁRTÁSA

2009 óta foglalkozunk sátrak gyártásával, értékesítésével is. Az alumínium vázas sátrak tulajdonképpen bármilyen célra használhatóak: rendezvények, sport- és kulturális események, családi- illetve céges ünnepségek, kiállítás, raktározás stb. Gyorsan változó világunkban az ideiglenes és a tartós lefedés leggyorsabb, költség-kímélő módja ezen sátrak használata. 

Tovább az oldalra

Kapcsolat

FE-BOBO Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.

H-9027 Győr, Tibormajori u. 13.
Tel.: +36 96/525-55-0
Fax: +36 96/525-55-1
info##kukac##febobo.hu